Implantologie Eindhoven

0800 Tandarts is uw specialist op het gebied van implantologie. Wanneer u behoefte heeft aan een implantaat zorgen onze specialisten ervoor dat u een implantaat aangemeten krijgt dat past bij uw kaakvorm en botsoort. U kunt een implantaat nodig hebben om er een kunstgebit, brug of kroon aan te bevestigen. Onze specialisten onderzoeken uw situatie om een juist oordeel te geven over de mogelijkheden voor u. Daarbij maken wij gebruik van moderne methoden om te bepalen of uw kaken geschikt zijn voor het inbrengen van implantaten. Bij onze afdeling implantologie bent u verzekerd van kwaliteit! Neem voor een afspraak of verdere informatie contact met ons op!

Wat is een implantaat?

Een implantaat is een in de kaak aangebracht hulpstuk waarop tanden en kiezen geplaatst kunnen worden. Omdat er vele verschillende kaakvormen en botsoorten zijn, zijn er vele soorten implantaten. Implantaten zijn gemaakt van het zeer sterke en weefselvriendelijke metaal titanium dat dankzij een speciale oppervlaktebehandeling snel aan het kaakbot vastgroeien.

Adviescentrum

Uw tandarts in Eindhoven is tevens een adviescentrum over implantaten voor andere tandartsen. Wij geven behandelingsadviezen en geven begeleiding bij behandelingen. Behandelingen met complicaties kunnen naar ons centrum worden doorgewezen. Wij behandelen vele patiënten vanuit binnen- en buitenland.